صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۳ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

نیروهای امنیتی 17 نفر را از زندان طالبان در قندوز آزاد کردند

نیروهای امنیتی 17 نفر را از زندان طالبان در قندوز آزاد کردند

مسئولان محلی در ولایت قندوز تایید کردند که در یک عملیات ویژه نیروهای امنیت ملی در این ولایت، 17 نفر به شمول 14 تن از نیروهای امنیتی از یک زندان طالبان آزاد شدند.
عصمت الله مرادی سخنگوی والی قندوز به رسانه‌ها گفته که در یک عملیات ویژه نیروهای قطعه 09 ریاست امنیت ملی در ولسوالی خان‌آباد این ولایت 17 تن از زندان طالبان آزاد شده‌اند.
آقای مرادی افزوده که در میان آزاد شدگان 4 فرد ملکی و 13 تن از اعضای نیروهای امنیتی هستند که از قید طالبان آزاد شده‌اند.
به گفته او این عملیات، یکشنبه شب در مربوطات ولسوالی خان آباد قندوز انجام شده‌است.
این در حالی است که یک هفته پیش، نیروهای کماندو نیز در یک عملیات در منطقه بوکن ولسوالی بالامرغاب ولایت بادغیس، 62 تن از نیروهای ملی دفاعی و امنیتی را از یک زندان طالبان آزاد کردند.
وزارت دفاع گفته بود که آزاد شده‌ها شامل 55 عضو اردوی ملی، 4 عضو کماندو، 2 پولیس سرحدی و 1 پولیس هستند.
عملیات‌های ویژه و کماندویی از موثرترین عملیات نظامی بر علیه طالبان خوانده می‌شود. نیروهای ویژه و کماندو در دو سال گذشته صد‌ها زندانی را در ولایت‌های مختلف کشور از زندان‌های طالبان نجات داده‌اند.