صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

رئیس جمهوری پیشنهاد مساعدت به 50 هنرمند کشور را منظور کرد

رئیس جمهوری پیشنهاد مساعدت به 50 هنرمند کشور را منظور کرد

محمد اشرف غنی رئیس جمهور کشور، پیشنهاد وزارت اطلاعات و فرهنگ را به منظور مساعدت به گل زمان هنرمند مشهور کشور و شمار دیگری از هنرمندان را منظور کرد.
گل‌زمان، آواز خوان مشهور کشور چندی پیش در یک مصاحبه تلویزیونی از بی‌توجهی دولت به هنرمندان سالخورده شکایت کرد و هنگام مصاحبه گریه نیز می‌کرد.
نشر این مصاحبه باعث واکنش‌های زیادی میان کاربران شبکه‌های اجتماعی شد. کاربران شبکه‌های اجتماعی بر این باور بودند که گلزمان تاثیر فوق‌العاده‌ای در پخش، گسترش و پایداری زبان‌ها و موسیقی داشته است
وزارت اطلاعات و فرهنگ بر اساس برنامۀ قبلی خویش، جشنوارۀ هنر ۱۳۹۸ و سیمینار سیر هنر در صد سال اخیر را روز یکشنبه گذشته (24 قوس) برگزار کرده بود. در این سیمینار به شمول استاد گل زمان، بیشتر از ۴۵۰ هنرمند کشور از هفت رشتۀ هنر دعوت شده بودند.
وزارت اطلاعات و فرهنگ و شورای عالی هنر، در این نشست، پیشنهاد مساعدت به ۵۰ تن از هنرمندان رشته‌های هفتگانه از مرکز و ولایات به شمول استاد گل زمان را به مقام عالی ریاست جمهوری فرستاد. محمد اشرف غنی رئیس جمهور کشور ضمن منظوری پیشنهاد متذکره، هدایت داده که برای سال آینده پیشنهاد معاش ماهوار به هنرمندان سال‌خورده جهت تصویب در کابینه مطرح شود.
گفتنی است که اکثر هنرمندان کشور به دلیل اینکه حمایت نمی‌شوند و در جامعه نیز جایگاه‌ آنچنانی ندارند، در سالخوردگی با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند.