صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

انفجار در داخل ساختمان ولسوالی خواجه‌غار تخار یک کشته و چهار زخمی بر جای گذاشت

انفجار در داخل ساختمان ولسوالی خواجه‌غار تخار  یک کشته و چهار زخمی بر جای گذاشت

مسئولان محلی در ولایت تخار تایید کردند که انفجاری در داخل ساختمان ولسوالی خواجه‌غار این ولایت رخ داده است.
خلیل اسیر سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت تخار به ی جمهور گفته که این رویداد ناشی از انفجار یک ماین جاسازی شده بود که حوالی ساعت 11:30 قبل از ظهر روز دوشنبه (25 قوس) رخ داده است.
آقای اسیر تصریح کرده که:" یک ماین از قبل جاسازی شده در داخل ساختمان ولسوالی خواجه‌غار انفجار کرده که در این رویداد یک تن از محافظان ولسوال کشته شده و 4 نفر از ماموران ولسوالی زخم برداشته‌اند".
به گفته وی، ولسوال خواجه‌غار هدف این انفجار بوده که او در هنگام انفجار در محل حضور نداشته است.
سخنگوی فرماندهی پولیس تخار بیان داشته که به نظر می‌رسد مخالفان مسلح دولت این حمله را سازماندهی کرده باشند. به گفتۀ او تیم تحقیقات در محل حادثه اعزام شده است.
ولسوالی خواجه‌غار از جمله ولسوالی‌های ناامن ولایت تخار به شمار می‌رود که در جریان سال‌های گذشته چندین بار بین نیروهای دولتی و طالبان دست به دست شده است.