صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

مشاور امنيت ملي: اگر پایتخت ناامن شود، تاثیرات آن متوجه تمام شهرها می‌شود

مشاور امنيت ملي: اگر پایتخت ناامن شود، تاثیرات آن متوجه تمام شهرها می‌شود

حمدالله محب مشاور امنیت ملی کشور که در جمع منسوبان قوماندانی عمومی گارنیزیون کابل سخنرانی می‌کرد، گفت که اگر پایتخت ناامن شود، تاثیرات آن متوجه همه شهرها می‌شود.
آقای محب روز چهارشنبه (20 قوس) از قوماندانی گارنیزیون کابل دیدن و مرکز سوق اداره عملیات‌های خاص زون مرکز پولیس را افتتاح کرد و افزود که امنیت کابل، امنیت کل افغانستان است.
مشاور امنیت ملی ضمن تقدیر از کارکردهای نیروهای امنیتی کشور، گفت که پیشرفت‌های خوبی در کارهای گارنيزيون کابل برای جلوگیری از اهداف شوم تروریستان و تامین امنیت شهروندان به ميان آمده است.
او گفت که نیروهای امنیتی و دفاعی کشور ثابت کرده‌اند که افغانستان هرگز شکست نمی‌خورد و دشمنان داخلی و خارجی آن رو سیاه خواهند شد.
آقای محب خاطرنشان کرد که دشمنان در مقابل نیروهای امنیتی و دفاعی کشور در میدان‌های نبرد شکست خورده‌اند و از همین‌رو دست به حملات انتحاری در داخل مساجد، مکاتب و مراکز صحی می‌زنند که نمونه آن حمله بزدلانه روزچهارشنبه (20 قوس) آن‌ها در بگرام بر مرکز صحی است.
مشاور امنیت ملی اظهار کرد که همه افغان‌ها با درک از قوت و قدرت این نیروها می‌بالند و افتخار می‌کنند و این همه قهرمانی‌ها و قربانی‌ها برای امروز نی؛ بلکه برای یک تاریخ است.
در این دیدار مسئولان و سربازان قومندانی عمومی گارنیزیون کابل تاکید ورزیدند که دفاع و تامین امنیت از کشور عشق و هدف اصلی‌شان بوده و در این راستا آماده هر نوع سرسپردگی هستند. آنان اطمینان دادند که برای تامین امنیت شهروندان پایتخت از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید.
حکومت وحدت ملی برای بهبود وضعیت در شهر کابل طرح ایجاد "گارنیزیون کابل" را روی دست گرفت و سرانجام این گارنیزیون بر اساس فرمان رئیس جمهور در ماه جوزا سال 1394 خورشیدی توسط سرپرست وزارت دفاع وقت، افتتاح شد.