صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

وزیر دفاع امریکا: یگانه راه ختم جنگ افغانستان توافق سیاسی است

وزیر دفاع امریکا:  یگانه راه ختم جنگ افغانستان توافق سیاسی است

همزمان با ادامۀ مذاکرات نمایندگان امریکا و طالبان در قطر، مارک اسپر، وزیر دفاع ایالات متحدۀ امریکا یگانه راه ختم جنگ افغانستان را دست‌یابی به یک "توافق سیاسی" می‌داند.
آقای اسپر در مصاحبه با شبکه خبری فاکس‌نیوز گفت که اگر ایالات متحدۀ امریکا، طالبان و حکومت افغانستان به یک توافق سیاسی دست‌یابند، اقدام خوبی خواهد بود.
آقای اسپر افزود: "ما ۱۸یا ۱۹ سال است که در آنجا (افغانستان) حضور داریم. تنها راه حل یک توافق سیاسی است. اگر ما، طالبان و حکومت افغانستان به یک توافق برسیم و اطمینان حاصل شود که دیگر افغانستان پناه‌گاه امن برای تروریستان نخواهد بود، اقدام خوب خواهد شد."
آقای اسپر همچنان افزود که این کار برای ایالات متحدۀ اجازه می‌دهد تا نظامیان‌ خود را برای تهدیدهای "دو کشور" که امریکا از آنان در دراز مدت نگرانی دارد، آماده کند، اما مشخص نکرد که این دو کشور کدام کشورها اند.
مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا در حالی بر رسیدن به پایان جنگ از راه سیاسی در افغانستان تاکید می‌کند که گفتگوهای صلح امریکا با طالبان به روز شنبه هفته جاری از سر گرفته شد.
سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر ناوقت روز یکشنبه در صفحه تویترش گفته است در صورتی که توافق‌نامه صلح میان امریکا و طالبان نهایی و امضا شود، "گروه طالبان زمینه خروج به نیروهای خارجی از افغانستان را فراهم خواهند ساخت."
آقای شاهین همچنان گفته است که مذاکرات میان نمایندگان امریکا و طالبان با حضور انس حقانی در قطر ادامه دارد.