صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

سازمان ملل: ادامه جنگ ۳۷۵ هزار افغان را آواره کرده‌است

سازمان ملل: ادامه جنگ ۳۷۵ هزار افغان را آواره کرده‌است

دفتر هماهنگی امور کمک‌های بشری سازمان ملل در افغانستان (اوچا) اعلام کرده که از آغاز سال جاری میلادی تا کنون ۳۷۵ هزار و ۸۰۰ افغان به‌دلیل جنگ و نا امنی، خانه‌های خود را ترک کرده و آواره شده‌اند.
در یک گزارش تازه این سازمان که روز سه‌شنبه ( 5 قوس) منتشر شده، آمده‌است که به‌دلیل ادامه جنگ،‌ اکثر این افراد نتوانسته‌اند به محل زندگی خود برگردند.
در این گزارش همچنین آمده که از مجموع ۲۵۴ هزار بیجا شده‌ای که در سال ۲۰۱۸ میلادی به‌دلیل خشک‌سالی، مجبور به ترک مناطق شان شده بودند، تنها ۷۵ هزار آن‌ها توانسته‌اند دوباره به محلات خود برگردند و نزدیک به ۱۸۰ هزار دیگر هنوز در ولایت هرات به‌سر می‌برند.
اوچا گفته‌است که در سال جاری بیش از ۳۰۰ هزار نفر از ایران و ۲۲ هزار افغان دیگر نیز از پاکستان به‌کشور برگشته‌اند.
بر بنیاد گزارش این سازمان، شماری از پناهجویان افغان از ترکیه و کشورهای اروپایی هم در سال ۲۰۱۹ میلادی به کشور برگشته‌اند. دفتر هماهنگی کمک‌های بشری سازمان ملل گفته که در حال حاضر بیش از یک میلیون نفر در افغانستان به کمک فوری نیاز دارند. جنگ و نا امنی از عمده عوامل بیجا شدن شهروندان کشور در سال‌های اخیر خوانده شده‌است.