صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

یکشنبه ۵ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

تنش در مجلس نمایندگان؛ نشست مجلس بدون نتیجه متوقف شد

تنش در مجلس نمایندگان؛ نشست مجلس بدون نتیجه متوقف شد

جلسه علنی مجلس نمایندگان به دلیل تنش بین شماری از نمایندگان ، رئیس مجلس و رئیس دارالانشاء، بدون نتیجه متوقف شد.
حفیظ الله جلیلی نماینده مردم کابل در جلسه علنی روز شنبه (4 عقرب) هنگامی که در ساعات امتیازی به او وقت داده نشد که گپ بزند، اعتراض کرد.
اما این اعتراض آقای جلیلی باعث شد که میررحمان رحمانی رئیس مجلس به آن واکنش تندی نشان دهد و او را "احمق و لوده" خطاب کند.
دقایقی بعد از این توهین، آقای جلیلی با رئیس دارالانشای مجلس نیز درگیری لفظی پیدا کرد که این درگیری باعث شد  شماری از نمایندگان به طرفداری از دو طرف از جایشان برخیزند. رئیس مجلس برای کنترل وضع موجود جلسه را مختوم اعلام کرد.
چرا جلیلی با رئیس دارالانشاء درگیر شد؟
بعد از آنکه جلسه علنی مجلس بدون نتیجه پایان یافت، حفیظ الله جلیلی در بیرون از تالار به رسانه‌ها گفت که "من از نزدیک با میررحمان رحمانی حرف می‌زدم که باید به مه وقت می‌داد؛ زیرا مساله مهمی را باید یادآوری می‌کردم؛ عبدالقادر زازی وطندوست رئیس دبیرخانه مجلس از چوکی‌اش خطاب به رئیس گفت که ایلایش کو این آدم تکلیف دارد."
آقای جلیلی اضافه کرد که رئیس دارالانشای مجلس حق دخالت در کار مجلس را ندارد و به این دلیل به اظهارات او واکنش نشان داده است. او اتهاماتی را نیز به آقای وطندوست بست.
رمضان بشردوست نماینده مردم کابل نیز گفت که نشر فهرست شماری از نمایندگان غیرحاضر توسط رسانه‌ها علت تنش در مجلس بود.
دو روز پیش، دارالانشای مجلس  نمایندگان فهرست شماری از نمایندگان را به رسانه‌ها داده بود که این عمل باعث شد شماری از نمایندگان به آن اعتراض کند.
آقای بشردوست گفت که در نشست دیروز مجلس برخی نمایندگان می‌گفتند که چرا نام او منتشر شده ولی نام فلان نماینده دیگر منتشر نشده است.
حدود سه هفته پیش، مجلس در پی تکمیل نشدن بیش از حد نصاب؛ به نمایندگان هشدار داده بود که اگر در جلسات حاضر نباشند، نام ‎شان رسانه‌ای خواهد شد.
گفتنی است که در دور هفدهم مجلس، به دلیل تکمیل نشدن نصاب، ده‌ها قانون، فرمان تقنینی و مواد دیگر منتظر تایید نمایندگان مجلس است.