صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۵ سرطان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

قوماندان قطعه سرخ طالبان برای تخار و ده‌ها عضو این گروه در نقاط مختلف کشته شدند

قوماندان قطعه سرخ طالبان برای تخار و ده‌ها عضو این گروه در نقاط مختلف کشته شدند

وزارت دفاع ملی اعلام کرده است چند مقام بلند پایه طالبان و 66 عضو این گروه در ولایتهای مختلف در حملات هوایی قوای مسلح کشور
کشته شدند.
این وزارت روز شنبه 15 سرطان با نشر خبرنامهای نوشته است که مولوی عزیز قوماندان قطعه سرخ طالبان در حملههای هوایی در منطقه دوراهی ولسوالی بهارک ولایت تخار همراه با 12 همراهاش کشته شد.
وزارت دفاع همچنین نوشته است که عبدالبصیر، ولسوال نام نهاد گروه طالبان همراه با "30 تروریست" دیگر در محدودهای ولسوالی وازخواه ولایت پکتیکا بر اثر حملههای هوایی و نیروهای سرحدی، کشته شد.
در نتیجه حملات نیروهای هوایی قوای مسلح کشور در مربوطات منطقه زرشویی ولسوالی پشتونکوت ولایت فاریاب 12 عضو گروه طالبان کشته و 3 تن دیگر آنان زخمی شدند.
وزارت دفاع همچنین نوشته است که 12 تروریست وابسته به گروه طالبان بر اثر حملات هوایی در ولسوالی تاله و برفک ولایت بغلان کشته و 8 تن دیگرشان زخمی شدند.
حملات علیه مواضع گروه طالبان در حالی شدت گرفته است که هفتمین دور گفتگوهای صلح نمایندگان طالبان و ایالات متحده امریکا در قطر جریان دارد.
در پیوند به گفتگوهای صلح همچنین قرار است امروز یکشنبه شماری از شخصیتهای سیاسی کشور با نمایندگان طالبان برای دو روز دیدار و گفتگو کنند.
مسعود اندرابی هفته گذشته در مراسم گرامیداشت از روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در کابل گفت که فشارها بر گروه طالبان تا زمانی دوام خواهد یافت که جز تن دادن به صلح، قانون اساسی و ارزشهای اساسی مردم افغانستان راهی به این گروه باقی نماند.
از سوی دیگر نیز شماری از کارشناسان بر این باورند که سیاست تضرع و زاری در مقابل طالبان پاسخ نمیدهد و باید این گروه تحت فشار نظامی قرار بگیرد.
حدود دو دهه است که گروه طالبان علیه حکومت و دولت میجنگند و تاکنون صدها پل، تاسیسات دولتی و خصوصی را تخریب کرده است و اما طی چند ماه اخیر، تمایل به گفتگوهای صلح اورده است.