صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۱۴ ثور ۱۴۰۳

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

صدها ورزشکار از فرمان رييس جمهور حمايت کردند

صدها ورزشکار از فرمان رييس جمهور حمايت کردند

صدها ورزشکار و اعضاى ٢٠ فدراسيون ورزشى، از فرمان رييس جمهور در مورد اينکه فهیم هاشمی تا برگزاری انتخابات بعدی رییس این کمیته ­باشد، حمايت کردند.
فهیم هاشمی در دهم ثور سال ١٣٩٣، در انتخاباتی با حضور رؤسای ٢٧ فدراسیون‌، نماینده ریاست تربیت بدنی و برخى نمایندگان ولسی جرگه، به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک برای یک دوره چهار ساله تعیین گردید؛ اما در ماه سنبله سال گذشته، یک انتخابات دیگر در این زمینه برگزار گردید که به اساس آن، محمدظاهر اغبر که قبلا نیز مدتی را به عنوان رئیس کمیته المپیک کار کرده بود، به این سمت برگزیده شد؛ اما فهیم هاشمی اعلام کرد که این انتخابات غیر قانونی و خلاف اصول اساسنامه کمیته ملی المپیک می­باشد.
اما ظاهر اغبر گفته است که انتخاب وی به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک، با حضور نمایندگان تمامی فدراسیون‌ها، نماینده تربیت بدنی و اعضای پارلمان صورت گرفته و این انتخابات از سوی شورای المپیک آسیایی و کمیته جهانی المپیک، پذیرفته شده است.
بعد از اين، هر دو تن به شکل جداگانه به حيث رييس کميته کار مى کرد، تا که به تاريخ ٢٥ حوت سال گذشته رييس جمهور فرمانى را صادر کرد که بر اساس آن؛ تا برگزارى انتخابات، فهيم هاشمى به حيث رييس برگزيده شده است.
ديروز صدها تن به حمايت از اغبر در کابل دست به تظاهرات زدند؛ اما دیروز صدها تن ديگر در کابل با تجمع در تالار ورزشی ریاست تربیت بدنی، از فرمان يادشده رييس جمهور حمايت نمودند.
همایون خیری رییس عمومی تربیت بدنی که در این اجتماع صحبت می­کرد، با ابراز قدردانی از فرمان اخیر رییس جمهور در مورد وضعیت ورزش افغانستان گفت که صدور این فرمان، خط روشنی را به میان آورده است.
وی افزود که بر اساس این حکم، فهیم هاشمی رییس کمیته ملی المپیک شناخته می­شود و از تمام مراجع دولتی، مطبوعاتی، ادارات، موسسات خارجی و نهادهای تمویل کننده ورزش افغانستان، رسماً مطالبه می­شود که بعد از اين، با در نظرداشت فرمان رییس جمهور در روابط و مناسبات خود، این مسئله را در نظر بگیرند.
موصوف افزود که مشکلات زیادی فراروی ورزش افغانستان قرار داشت و سال گذشته، ورزشکاران در بی سرنوشتی به سر می­بردند و اختلافاتی که در میان گروهى از رهبری ورزش پیدا شده بود، سبب آن شده بود که ورزش افغانستان، در یک حالت نابسامان به سر ببرد و اشتراک ورزشکاران در برخی مسابقات کم رنگ گردد.
به گفته خیری، موجودیت کمیته های موازی در جامعه ورزشى، ناخوشایند و آزاردهنده می­باشد که پس از این، تمامی اساسنامه های فدراسیون­های ورزشی بازنگری می­شوند تا ورزش در کشور معیاری گردد.
موصوف علاوه نمود که ورزش، بر اساس حکم و فرمان اداره نمی شود و دولت افغانستان هرگز علاقمند به مداخله در عرصه ورزش نمی­باشد؛ اما در مقاطعى که تشنج به میان می­آید، دولت مجبور و مکلف است که مداخله نماید.(پژواک)