صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۱۷ اسد ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

دفتر ریاست جمهوری: با گروهی که مردم افغانستان را بکشد صلح نمی‌کنیم

دفتر ریاست جمهوری:  با گروهی که مردم افغانستان را بکشد  صلح نمی‌کنیم

سید ظفر هاشمی، معاون سخنگوی رئیس جمهوری افغانستان در واکنش به سخنان روزجمعه نواز شریف، نخست وزیر پاکستان گفته که پاکستان باید با تمام "تروریست‌ها" برخورد یکسان داشته باشد. او گفته است کشورش با گروهی که مردم افغانستان را بکشد صلح نمی‌کند.

نواز شریف روز جمعه اول عقرب در واشنگتن گفته بود که به محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان گفته است که کشورش حاضر است به آغاز دوباره گفت‌وگوهای صلح در افغانستان کمک کند اما "نمی‌تواند هم‌زمان هم طالبان را بکشد و هم آنها را به پای میز مذاکره بیاورد".

آقای هاشمی دیروز به بی‌بی‌سی گفت "پاکستان همان برخوردی را که با گرو‌ه‌های تروریستی که در داخل پاکستان علیه دولت این کشور می‌جنگند دارد، باید با کسانی داشته باشد که علیه افغانستان اعلام جنگ می‌کند و حملات تروریستی را در داخل شهرهای افغانستان انجام می‌دهند."

او افزود "دولت افغانستان با گروهی که مردم افغانستان را بکشد، علیه مردم این کشور حملات تروریستی انجام دهد و بعد در کشور دیگری پنهان شود و موجودیت نظام افغانستان را زیر سئوال ببرد، صلح نمی‌کند."

مقام‌های افغان می‌گویند که اسنادی در دست دارند که نشان می‌دهد گروه‌های شورشی مخالف دولت افغانستان در مناطقی در خاک پاکستان پناه گرفته‌اند و از آنجا حملات خود را به اهداف نظامی و غیر نظامی در افغانستان سازماندهی می‌کنند.

عبدالله عبدالله، رئیس اجرائی دولت وحدت ملی افغانستان نیز دیروز در مراسم روز عاشورا، اعلام کرد که پیامش به کسانی که افغانستان مزدور می‌خواهند این است:"این ملت هیچگاه مغلوب نخواهد شد."

آقای عبدالله گفت که افغانستان به سمت هر کسی که تاکنون دست دوستی را دراز کرده جواب دوستی را نگرفته است.

او افزود که مداخلات خارجی که موجب کشتار مردم افغانستان می‌شود، باید قطع شوند و مردم افغانستان توانایی مقابله با آنرا نیز دارند. به گفته او "با حمایت و تشویق تروریسم، این کشورها در افغانستان به چیزی دست نمی‌یابند و ناکام خواهند شد." (بی بی سی)