صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۱۷ اسد ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

بزرگترین نمایشگاه زراعتی افغانستان برگزار می شود

بزرگترین نمایشگاه زراعتی افغانستان برگزار می شود

وزارت زراعت آبیاری و مالداری، امروز نمایشگاه بزرگ زراعتی را در بادام باغ کابل دایر می کند. در نامه این وزارت که به آژانس باختر ارسال شده آمده است: در این نمایشگاه شرکت های خصوصی زراعتی و شرکت های تولیدی و دهقانان افغانستان محصولات زراعتی شان را به نمایش می گذارند.

نمایشگاه بین المللی کابل در نوع خود بزرگترین نمایشگاه به سطح کشور خواهد بود که همه ساله در آن بیش از 200 نوع محصولات و تولیدات زراعتی به نمایش گذاشته می شود و بیش از 50 هزار تن از آن بازدید می نمایند.

تمام غرفه های این نمایشگاه امسال به اختیار شرکت ها و دهاقین قرار داده شده است و وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توقع می برد که داد و ستد و معاملات تجارتی در آن عقد گردد، شبکه های خوب ارتباطی در آن ایجاد شود و در مجموع فرصت عالی برای تبادل معلومات تجارتی دراین نمایشگاه فراهم گردد .

وزارت زراعت آبیاری ومالداری متعهد است که برای محصولات زراعتی افغانستان زمینه های بازاریابی را فراهم نماید و  نمایشگاه بزرگ زراعتی کابل این فرصت را مساعد می سازد .

نمایشگاه بین المللی کابل برای تولید کننده های محصولات زراعتی  زمینه را مساعد می نماید تا با کمپنی های پروسس و بسته بندی محصولات، تاجران داخلی، صادر کننده ها و سرمایه گذاران رابطه برقرار نمایند. وزارت زراعت آبیاری ومالداری سعی می کند به واسطه نمایشگاه بین المللی کابل به سطح منطقه ، مصرف کننده ها را از کیفیت عالی تولیدات افغانستان با خبر سازد.

شعار امسال نمایشگاه زراعتی کابل  " استفاده از تولیدات داخلی، تقویت اقتصاد افغانستان است" می باشد.

برگزاری این نمایشگاه پیشرفت مهمی برای ایجاد یک شبکه جهانی است. بازدید کننده های این نمایشگاه فرصت دارند که با عده یی از تاجران بزرگ داخلی و خارجی، نماینده های کمپنی های تولید کننده ماشین آلات تولیدی زراعتی ملاقات نمایند و همچنان آنان فرصت خواهند یافت تا با نماینده های کوپراتیف های زراعتی سراسر کشور نیز دیدار نمایند.

همچنان نماینده های ادارات کمک کننده و پروژه های مختلف که زراعت تجارتی را تمویل میکنند، نیز درین نمایشگاه زراعتی حضور دارند.

در خبرنامه تذکره رفته نمایشگاه زراعتی امسال  همزمان با روزجهانی زنان روستایی برگزار میگردد و تقویت زنان در سکتور زراعت، یکی از اهداف استراتیژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است.

در نمایشگاه زراعتی بین المللی امسال وتجلیل از روز جهانی زنان روستایی برنامه های ویژه یی راه اندازی می شود تا زنان روستایی در انکشاف زراعت سهم شانرا به نمایش بگذارند.

این نمایشگاه تا 24 میزان ادامه می یابد. (باختر)