صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۱۷ اسد ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

شاهراه کابل-قندهار برای دومین روز همچنان مسدود است

شاهراه کابل-قندهار برای دومین روز همچنان مسدود است

مقام‌های محلی در ولایت غزنی می‌گویند به دلیل درگیری‌ بین نیروهای دولتی و گروه طالبان و مین‌گذاری بخشی از شاهراه کابل-قندهار از سوی گروه طالبان این شاهراه برای دومین روز مسدود است. محمدعلی احمدی، معاون والی غزنی به بی‌بی‌سی گفت که در محله "شهباز" در مرکز شهر غزنی و همچنین محله دیگری موسوم به "نانی" در ولسوالی اندر این ولایت، درگیری ادامه دارد.

معاون والی غزنی گفته است که طالبان علاوه بر مین‌گذاری شاهراه در این دو محله، شماری از پل‌های کوچک و بخشی از شاهراه را تخریب کرده‌اند.

آقای احمدی می‌گوید که دولت در عملیات بازگشایی راه محتاطانه عمل خواهد کرد.

بازتاب نا آرامی‌ها در رسانه‌ها

مقام‌های محلی همچنین گفته‌اند که نیروهای امنیتی تازه‌نفس وارد غزنی شده‌اند.

به گفته آقای احمدی، در نتیجه درگیری‌های دو روز گذشته، ۵ غیر نظامی از جمله یک زن کشته شده و پنج تن دیگر زخمی شده‌اند.

همچنین دوشنبه شب دو هواپیمای بدون سرنشین به هدف‌هایی در محله‌های شهباز و اندر حمله کردند که در نتیجه آن ۲۰ نفر از گروه طالبان کشته شدند.

آقای احمدی همچنین مجموع تلفات گروه طالبان در دو روز گذشته را ۶۷ کشته و ۴۱ زخمی اعلام کرد.

گروه طالبان در این زمینه اظهار نظر نکرده‌ است.

گروه طالبان صبح دوشنبه ۲۰ میزان از دو جهت به مرکز ولایت غزنی حمله کردند. درگیر‌ی‌ها در محلات اطراف مرکز شهر غزنی ادامه دارد. (بی بی سی)