صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۱۵ اسد ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

بیرق ۱۰۰ متری افغانستان-هندوستان به نمایندگان هند اهدا شد

بیرق ۱۰۰ متری افغانستان-هندوستان به نمایندگان هند اهدا شد

صد‌ها تن از باشندگان هرات در یک اقدام نمادین، بیرق۱۰۰ متری به هم پیوسته افغانستان-هندوستان را به نشانۀ سپاسگزاری از هندوستان در این شهر حمل کردند.

این پرچم بزرگ، دیروز در یک راهپیمایی بخاطر آنچه که سهم گیری هندوستان در تامین ثبات و بازسازی افغانستان به ویژه ساخت بند سلما اعلام شد، از چوک گل‌ها در مرکز شهر تا قونسلگری این کشور در شمال این شهر، انتقال و به مسوولان هندی اهدا گردید.

محمدآصف رحیمی والی هرات که دراین مراسم حضور یافته بود، با اشاره به کمک هندوستان برای ساخت بند سلما، به خبرنگاران گفت که مردم افغانستان قدر‌شناس هستند و دوستی با مردم هندوستان را حفظ خواهند کرد.

وی از کشورهای منطقه خواست که همانند این کشور، به افغانستان کمک و همکاری کنند.

مسوولان محلی، دو هفته قبل اعلام کردند که کار این پروژۀ بزرگ زیربنایی، بعد از نه سال کار توام با وقفه‌های متعدد، به مراحل پایانی خود رسیده و عملیات آب گیری این بند بزرگ آبی-برقی آغاز گردیده است.

آمیت کومارمیشرا سرقونسل هندوستان درهرات، از این اقدام باشندگان هرات ابراز خرسندی و تشکر کرد.

وی ضمن بیان توسعه روابط دو کشور گفت: "من به عنوان نمایندۀ کشورهندوستان در هرات، تعهد می‌کنم که همکاری‌های کشورهندوستان، پایدار وثابت می‌ماند و این بیرق، به عنوان یک تحفۀ خوب از مردم افغانستان به هندوستان انتقال و نگهداری خواهد شد."

کومارمیشرا افزود بند سلما که از سوی مقام‌های افغان به عنوان بند دوستی نام برده شده است، تا جوزاى ۱۳۹۵ به بهره برداری سپرده خواهد شد.

سیدعظیم کبرزانی نماینده مردم درشورای ولایتی، که این طرح را راه اندازی کرده بود، گفت که مردم افغانستان قدر‌شناس هستند و به آینده امیدوار می‌باشند.

وی افزود: "هرکسی که برای ما خدمت بکند، ما از خدمات آن قدردانی می‌کنیم و ما دیروز بیرقی به طول۱۰۰ متر هدیه دادیم و با این کار، از خدمات کشورهندوستان قدردانی کردیم." (پژواک)