صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۱۵ اسد ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

در مرحلۀ دوم مذاکرات صلح رهبران ديگر طالبان نيز اشتراک خواهند کرد

در مرحلۀ دوم مذاکرات صلح رهبران ديگر طالبان نيز اشتراک خواهند کرد

سرتاج عزيز مشاور امنيت ملى پاکستان ميگويد که در مرحلۀ دوم مذاکرات صلح افغانستان، سران دیگری از طالبان نيز اشتراک خواهند کرد.نخستين مذاکرات مستقيم ميان حکومت افغانستان و نمايندگان طالبان، هفتۀ گذشته با ميزبانى پاکستان و زير نظارت امريکا و چين، در مرى اسلام آباد انجام شد و فيصله صورت گرفت که مرحلۀ دوم اين مذاکرات، بعد از عيد رمضان برگزار گردد.

یک منبع حکومت افغانستان به پژواک گفت که قرار است مذاکرات مرحلۀ دوم صلح،  به تاريخ هشتم ماه اسد در کشور چين برگزار گردد.

سرتاج عزیز مشاور امنيت ملى پاکستان، اميد وار است که مرحلۀ دوم مذاکرات با يکجا شدن سران ديگر طالبان، اين پروسه را تقويت خواهد کرد.

موصوف، طى صحبتى با خبرنگاران در اسلام آباد افزود که اشتراک ساير رهبران طالب در اين مذاکرات، پروسۀ صلح را تقويت خواهد کرد.

وى افزود: "با برگزار شدن مرحلۀ اول مذاکرات صلح افغانستان در مرى، اميدوارى به صلح  ایجاد شده است."

اما سرتاج عزيز، با نگرانى گفته است که بعضى مخالفين صلح تلاش خواهند کرد که تلاش هاى صلح را متضرر سازند.

به گفتۀ وى، با ادامه پروسۀ صلح، جنگ در افغانستان نيز کاهش خواهد يافت.

مشاور امنيت ملى پاکستان، با ابراز  اطمينان از صلح اسلام آباد گفت که مذاکرات مفيد در آنجا صورت گرفته است.

وى افزود:  "بار اول است که حکومت افغانستان و طالبان روى يک ميز با هم مى نشينند، مذاکرات در آنجا در يک فضاى خوب صورت گرفت؛ اين  يک آغاز خوب است." (پژواک)