صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۸ ثور ۱۴۰۳

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

داکتر عبدالله اظهارات اخير رييس جمهور را احساساتى خواند

داکتر عبدالله اظهارات اخير رييس جمهور را احساساتى خواند

داکترعبدالله نامزد رياست جمهورى، در واکنش به اظهارات اخير رييس جمهور درخصوص امريکا، ازجامعه جهانى خواست که دراين مرحله حساس صرف نظر از تبصره ها به مسئله مشروعيت و سلامت انتخابات پيش رو توجه نمايند.

رييس جمهور حامد کرزى، درمصاحبۀ تندى با روزنامۀ واشنگتن پوست گفته است که جنگ افغانستان به نفع امريکا و غرب بوده و امريکا در ١٢ سال گذشته، يک متحد خوب براى افغانستان نبوده است.

رييس جمهور ميگويد که القاعده، دور از حقيقت و يک افسانه ميباشد و جنگ جارى امريکا براى منافع افغانستان، آغاز نشده است.

داکترعبدالله دیروز درگفتگو با رسانه ها اين اظهارات رييس جمهور را احساساتى خوانده گفت که اگر امريکا خاين است و در ١٢ سال گذشته متحد خوب براى افغانستان نبود، رييس جمهور چرا صدايش را ١٢ سال قبل نکشيد.

وى افزود: "من فکرميکنم که تبصره هاى شديدترى از سوى رييس جمهور در آينده ها نيز شنيده خواهد شد؛ اما امريکا وجامعۀ جهانى دراين مرحله حساس صرفنظراز تبصره ها، بايد تمرکز روى اصل پروسۀ مسووليت هاى امنيتى و انتقال سياسى وموفقيت آن داشته باشند که اين بهتراست؛ بخاطريکه بالاخره تايکماه ديگر مردم تصميم خود را در مورد اداره ونظام آيندۀ خود ميگيرند."

داکتر عبدالله برگزارى انتخابات شفاف را يکى از تعهدات جامعۀ جهانى و امريکا در قبال مردم افغانستان دانسته، گفت که در صورت پيروزى در انتخابات پيش رو، آنچه را که به نفع افغانستان است، انجام خواهدداد.

اين نامزد رياست جمهورى، دوام مناسبات خوب با جامعه جهانى و ادامه همکارى هاى بين المللى را يک ضرورت خوانده افزود که در قبال امنيت وسلامت افغانستان تعهد دارد.

داکترعبدالله، دیروزبه خيمه بکتاش سياووش عضوولسى جرگه رفته و در ديدار با وى حمايت خود را از اين حرکت مدنى اعلام داشت.

وى، خواسته هاى تحصن کنندگان را مشروع و بجادانسته، گفت که عملى کردن اين خواسته ها کارى نبوده که رييس جمهور، اينقدربه تعلل با آن برخورد نمايد.

اين نامزد رياست جمهورى از تحصن کنندگان خواست: درصورتيکه تاکنون ازسوى حکومت جواب مثبت دريافت نکرده، درآينده نيز توقع جواب از حکومت برده نشود؛ به همين دليل به تحصن خود نقطۀ پايان بگذارند.

اما بکتاش سياووش برادامه تحصن خود تاکيدکرد وگفت که رييس جمهور، بايد در موقف خود تجديد نظرکند و خواسته هاى آنان را بپذيرد.

وى هشداردادکه درصورت پذيرفته نشدن خواسته هاى شان، درمرحله بعدى به حرکتهاى مدنى از راه هاى ديگر دست خواهندزد.

بکتاش سياوش و شمارى از فعالان جامعه مدنى و جوانان، از١٢ روز بدينسو در شهرکابل دست به تحصن زده و ازحکومت مى خواهندکه به تقويت نيروهاى امنيتى و رسيدگى به مشکلات بازماندگان قربانيان اين نيروها بيشتر توجه کند.

تحصن، به عملى اطلاق ميشود که گروهى از مردم و يا شخص، خود را در حصار قرار داده و در يکجا به حالت تحزن و يا قهر(بدون سخن گفتن) الى به دست آوردن اهداف خود بنشيند.(پژواک)