صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۱۰ حمل ۱۴۰۳

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

بزرگان سینمای هنری در نشست ترمیم فلم‌های کلاسیک شرکت کردند

بزرگان سینمای هنری در نشست ترمیم فلم‌های کلاسیک شرکت کردند

چهرههای شناختهشده سینمای هنری ایالات متحده و اروپا از جمله افرادی بودند که شب گذشته در نشستی برای حفاظت از میراث سینمای قدیمی حضور به هم رساندند.
به نقل از هالیوود ریپورتر، جین فوندا، تیری فرمو مدیر فستیوال فلم کن و الکساندر پین فلمساز شب شنبه در «نشست ترمیم فلم اچافپیای» ه در هتل تیتر ات ایس در لسآنجلس برگزار شد، شرکت کردند. انجمن رسانههای خارجی هالیوود یا اچافپیای که ترمیم فلم را تبدیل به یکی از اولویتهای اصلی خود در فعالیتهای خیریه سالانهاش کرده، با «بنیاد فلم» و «انستیتو لومیر» برای روی صحنه بردن این رخداد همکاری کرد.
ژان-کریستوفر هوراک کارگردان «آرشیوهای فلم و تلویزیون یوسیالای» و گروور کریسپ معاون اجرایی مدیریت دارایی، ترمیم فلم و استادی دیجیتال شرکت سونی پیکچرز انترتینمنت هم از دیگر چهرههای شناختهشده حاضر در این رخداد بودند.
فرمو که در عین حال مدیر انستیتو لومیر هم هست، نشست را با برنامهای درباره پروژه ترمیم برادران لومیر آغاز کرد.
فوندا، پین، هوراک و کریسپ در پنلی درباره اهمیت فرهنگی نگهداری از سینمای هنری با هدایت ساندرا شولبرگ، رئیس شرکت ایندیکولکت که فلمهای مستقل آمریکایی را ترمیم میکند، شرکت کردند.  برنامه شب با نمایش نسخه ترمیم شده فلم «یک مشت دالر» سرجیو لئونه با نقشآفرینی کلینت ایستوود به پایان رسید.
نشست ترمیم فلم اچافپیای بعد از اهدای بیش از ۲۰۰ هزار دالر توسط اچافپیای به فستیوال لومیر برای حمایت از دومین فاز ترمیم فلمهای یک دقیقهای برادران لومیر راهاندازی شد. تا امروز، اچافپیای در شراکت با بنیاد فلم توانسته تأمین مالی ترمیم بیش از ۹۰ فلم سینمایی کلاسیک را عملی کند که میتوان از جمله آنها به «چهرهای در میان جمعیت» ساخته الیا کازان، «کفشهای قرمز» ساخته مایکل پاول و امریک پرسبرگر، نخستین نسخه سینمایی «مرگ یک فروشنده» با نقشآفرینی فردریک مارش و «سه گانه آپو» ساخته ساتیاجیت ری اشاره کرد.
مهر تاتنا رئیس اچافپیای روز سهشنبه در هنگام اعلام خبر برگزاری رخداد گفته بود: «حفاظت از میراث سینماییمان از طریق حمایت از ترمیم فلم یکی از مهمترین تعهدهای اچافپیای است، مخصوصاً با توجه به اینکه ۵۰ درصد از فلمهایی که پیش از سال ۱۹۵۰ ساخته شدهاند برای همیشه از دستمان رفتهاند».
او اضافه کرد: «از طریق رخدادهایی مانند این نشست، ما امیدواریم بتوانیم اهمیت حفاظت از هنرمندی استادان گذشته که کارشان به الهام بخشیدن و اثر گذاشتن روی دیگران را ادامه خواهند داد، به نسلهای آینده فلمسازان بشناسانیم».