صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۳ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

جعبه سیاه هواپیمای اتیوپیایی پیدا شد

جعبه سیاه هواپیمای اتیوپیایی پیدا شد

رسانه‌های دولتی اتیوپیا خبر داده‌اند که جعبه سیاه هواپیمای مسافربری اتیوپیا که روزیکشنبه سقوط کرد پیدا شده است.
به گفته تلویزیون اتیوپیا این جعبه سیاه که در محل سقوط پیدا شده حاوی مکالمات کابین خلبان هواپیما است.
به گفته منابع خطوط هوایی اتیوپیا این جعبه سیاه مقداری آسیب دیده است.
بوئینگ ٧٣٧ مدل MAX 8 خطوط هوایی اتیوپیا شش دقیقه بعد از بلند شدن از میدان‌هوایی آدیس آبابا سقوط کرد و کلیه ۱۵۷ سرنشین آن کشته شده اند.
مقصد پرواز شماره "ای تی ۳۰۲" نایروبی پایتخت کنیا بود و شهروندان بیش از سی کشور دنیا مسافر آن بودند.
از عمر این هواپیما فقط چند ماه می‌گذشت و اکنون برای شرکت بوئینگ، سازنده هواپیما سوالاتی در مورد ایمنی این مدل هواپیما مطرح شده است.
پنج ماه پیش همین مدل هواپیمای ۷۳۷ که به شرکت هوایی "لایون ایر" تعلق داشت با تقریبا ۱۹۰ مسافر در آب‌های ساحلی اندونزیا سقوط کرد.
بین سقوط این پرواز و حادثه اکتبر گذشته برای هواپیمای شرکت "لایون ایر" که طی آن هواپیما بلافاصله پس از شروع پرواز ارتفاع کم کرد، شباهت‌هایی به نظر می‌رسد.
با این حال کارشناسان هشدار می‌دهند که هنوز اظهار نظر در مورد علت فاجعه تازه در اتیوپیا زود است.