صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

شورای امنیت حمله انتحاری به بس سپاه را محکوم کرد

شورای امنیت حمله انتحاری به  بس سپاه را محکوم کرد

همه اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد با انتشار بیانیه‌ای، با خانواده قربانیان این حمله انتحاری ابراز هم‌دردی کردند. در جریان حمله به بس حامل نیروهای سپاه در مسیر خاش به زاهدان دست‌کم ۲۷ نفر کشته شده بودند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی که روز جمعه ۲۶ دلو (۱۵ فبروری) از مقر سازمان ملل منتشر کرده، خبر از محکومیت حمله انتحاری به بس سپاه از سوی اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد داده است.
بنا بر این خبر، همه‌ ۱۵ عضو شورای امنیت و از جمله آمریکا، ضمن ابراز هم‌دردی با خانواده قربانیان این حمله انتحاری، به مردم و حکومت جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفته‌اند.
در جریان حمله انتحاری شامگاه چهارشنبه ۲۴ دلو به بس حامل نیروهای سپاه پاسداران در سیستان و بلوچستان، ۴۱ نفر کشته و زخمی شده‌بودند. پس از آن مقامات جمهوری اسلامی اعلام کردند که تعداد کشته شدگان این حمله به ۲۷ نفر رسیده است.
در بیانیه شورای امنیت که روز پنجشنبه ۱۴ فبروری به وقت محلی منتشر شده است، از تروریسم به‌مثابه تهدیدی برای صلح جهانی سخن رفته است.
در این بیانیه آمده است که طراحان، سازمانگران و حامیان مالی این عملیات تروریستی نیز باید محاکمه شوند.
مسئولیت این حمله انتحاری را گروه جیش العدل  برعهده گرفته است. حسن روحانی، رئيس جمهوری ایران نیز در یک بیانیه کوتاه، عاملان و آمران این حمله را تهدید به انتقام کرده بود.
لازم به یادآوری است که روحانی و شمار دیگری از مسئولان جمهوری اسلامی آمریکا، اسرائیل و متحدان منطقه‌ای آنان را مسئول این حمله تروریستی معرفی کرد‌ه‌اند.