صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

یکشنبه ۵ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

وکیل اسلوبودان میلوشویچ در یک تیراندازی کشته شد

وکیل اسلوبودان میلوشویچ در یک تیراندازی کشته شد

یک وکیل برجسته که وکالت اسلوبودان میلوشویچ رئیس‌جمهور سابق صربستان را به عهده داشت، به ضرب گلوله کشته شده است.
دراگوسلاو اگنیانویچ ۵۷ ساله، بیرون از ساختمان مسکونیش در بلگراد پایتخت صربستان کشته شد.
به گزارش بی بی سی، وزیر داخله صربستان در بیانیه‌ای گفت پسر ۲۶ ساله‌ این وکیل در تیراندازی زخمی شد.
آقای اگنیانویچ در تیم وکالتی بود که از میلوشویچ دفاع می‌کرد. رئیس‌جمهور سابق صربستان به‌خاطر جنایت‌های جنگی دراوایل دهه ۲۰۰۰ درلاهه محاکمه شد.
آقای میلوشویچ سال ۲۰۰۱ دستگیر شد و در دادگاه جنایت‌های جنگی سازمان ملل برای نسل‌کشی و جنایت‌های جنگی دیگر نگهداری می‌شد اما پیش از پایان محاکمه‌اش در سال ۲۰۰۶ در سلول خود درگذشت.
او با سه اتهام روبرو بود: قساوت در کوزوو، جنایت در کرواسی و نسل‌کشی در بوسنی طی سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۵.
رئیس کانون وکلای صربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که تیراندازی به آقای اگنیانویچ حمله به همه وکلا بود.
ویکتور گوستیلیاک گفت: «بیشترین فشار را بر مقامات صالح دولتی وارد می‌کنیم تا مرتکبان این جنایت پیدا شوند.»
آقای اگنیانویچ همچنین وکیل مدافع چند پرونده مهم‌ مافیایی در صربستان و مونته‌نگرو بود.
تعدادی از افراد برجسته صربستان و مونته‌نگرو که شبکه‌های جنایی را سازماندهی می‌کردند، در سال‌های اخیر در بلگراد کشته شدند.
پولیس می‌گوید این قتل‌ها بخشی از جنگ گروه‌های جنایتکار بر سر بازار غیرقانونی مواد مخدر است.