صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

چهارشنبه ۲۱ عقرب ۱۴۰۴

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

پیروزی دوباره کوربین در انتخابات رهبری حزب کارگر

پیروزی دوباره کوربین در انتخابات رهبری حزب کارگر

جرمي کوربين، نماينده چپگراي پارلمان بريتانيا، موفق شد با پيروزي دوباره در انتخابات دروني حزب کارگر بريتانيا رهبري اين حزب را حفظ کند.
آقاي کوربين 61.8 درصد آراي اعضا و هواداران حزب (بيش از 313 هزار راي) را به دست آورد و در مقابل اوون اسميت، که رهبري جرمي کوربين را به چالش کشيده بود، 38.2 درصد آرا (بيش از 193 هزار راي) را گرفت.
جرمي کوربين پس از اعلام پيروزياش از اعضاي حزب کارگر خواست به اختلافات پايان دهند و متحد شوند. او در کنفرانس حزب کارگر، در شهر ليورپول گفت: «چيزهايي که ما را پيوند ميدهند بسيار بيشتر از چيزهايي هستند که ما را از هم جدا ميکنند.» او گفت با منتقدانش در حزب همکاري خواهد کرد تا به طور مشترک در مقابل دولت محافظهکار ترزا مي بايستند. اوون اسميت، رقيب شکستخورده آقاي کوربين، گفت به نتيجه انتخابات احترام ميگذارد و به اين فکر ميکند که در آينده ميتواند چه نقشي در حزب کارگر ايفا کند.
آقاي اسميت همچنين گفت: «مطلقا نميتوانم به حرفهايي که درباره احتمال انشعاب در جنبش کارگر زده ميشود گوش کنم، من يا در حزب کارگر هستم يا هيچ کجا.» حزب کارگر در ماههاي اخير گرفتار اختلافات دروني شديدي بوده و برخي از احتمال انشعاب در آن گفتهاند. (بي بي سي)