صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۹ حمل ۱۴۰۳

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

مقام های محلی کندهار: زمزم ههای دختران در رادیوها پخش نشود

مقام های محلی کندهار: زمزم ههای دختران در رادیوها پخش نشود

مقام‌های محلی کندهار به مسؤولان رادیو‌ها هدایت داده‌اند که پس‌از این زمزمه‌های دختران را در رادیو‌های‌شان پخش نکنند.
شماری از مسؤولان رادیو‌ها در کندهار می‌گویند که مقام‌های محلی کندهار به گونۀ شفاهی به آنان پیام داده‌اند که زمزمه‌های دختران را در رادیو‌های‌مان پخش نکنیم.
آنان هشدار می‌دهند که اگر این دستور عملی شود نقش زنان در کندهار در همه عرصه‌ها کم‌رنگ‌تر خواهد شد.
مسؤول رادیو «وارنگه»، یک رادیوی محلی، می‌گوید که مقام‌های محلی کندهار برای آنان شفاهی دستور داده‌است که پس از این زمزمه‌های دختران را پخش نکنیم.
آغا شیر منار، مسؤول رادیو ورانگه در کندهار می‌گوید: «مقام‌های محلی کندهار برای مسؤولان رادیوها شفاهی دستور داده‌است که پس‌از این زمزمه‌های دختران را پخش نکنند.»
ثنا دختر نوجوانی‌است که در یکی از رادیو‌های کندهار مصروف کار است. او در یکی از برنامه‌های اجتماعی گرداننده‌است. ثنا می‌گوید: «اگر دستور مقام‌های محلی کندهار دربارۀ زمزمۀ دختران عملی شود؛ نقش زنان در کندهار کم بوده‌است و پس‌از این در همه عرصه‌ها زنان کمتر فعالیت خواهند داشت.»
خبرنگاران در کندهار از وزارت اطلاعات و فرهنگ و نیز از رهبران حکومت وحدت ملی میخواهند تا ازادی بیان را در کندهار محدود نسازند.
نصیب‌الله پوپل، خبرنگار، می‌گوید: «ما از نهادهای مسؤول و نهادهای دفاع از خبرنگاران می‌خواهیم که در این‌باره واکنش نشان بدهند تا این دستور مقام‌های محلی کندهار عملی نشود.»
عبدالقوی هارونی، خبرنگار، می‌گوید: «این تصمیم مقام‌های محلی کندهار نقض آزادی بیان و در حقیقت خفه‌کردن آزادی بیان‌است.»
در همین حال، رییس اطلاعات و فرهنگ کندهار می‌گوید که نشرات برخی از رسانه‌های صوتی در کندهار قناعت بخش نیست و هشدار می‌دهد که اگر این رسانه‌ها نشرات شان را اصلاح نکنند با برخورد مقام‌های محلی کندهار روبه‌رو خواهد شد.
حضرت ولی هوتک، رییس اطلاعات و فرهنگ کندهار می‌گوید: «ما هیچ‌وقت دستور نداده‌ایم که زمزمۀ زنان پخش نشود؛ اما فعالیت‌های برخی‌از رسانه‌ها قابل تحمل نیست و آنان باید در نشرات شان تغییرات بیاورند.»
این نگرانی‌ها در حالی ابراز می‌شوند که هم اکنون ۱۱ رادیو محلی در کندهار فعالیت دارند که در کنار مردان، زنان هم مصروف کار در این رادیو‌ها هستند. آنان از نهاد‌های دفاع از خبرنگاران می‌خواهند که در این زمینه با آنان هم‌صدا شوند. (طلوع نیوز)